Gastenboek

Gepubliceerd door kruidenriëk:
Lieve lezers, ik publiceer (kopieer) zelf de reacties op kruidenworkshop of cursus die ik via de email of kaartjes binnenkrijg. Anders krijg ik te veel spamberichten binnen. U kunt mij via de Contactpagina bereiken of een email sturen. Bedankt voor uw begrip. 

Gepubliceerd door Kruidenriëk op 27 januari 2021: m.b.t. de Eendaagse kruidencursus: De cursus was erg informatief maar bovenal ook gezellig. Op een laagdrempelige manier zijn we meer te weten gekomen over de werking en verwerking van kruiden. Moeder en dochter Valerie uit omgeving Utrecht.

Gepubliceerd door Kruidenriëk op 18 januari 2021:  Hoi Gemma, Ik wil je laten weten dat ik de roos creme heel erg fijn vindt, hij ruikt heerlijk! De eerste keer dat ik hem opsmeerde had ik de “oude”te pakken, maar daar zit ook iets van roos in en toen dacht ik nog, niet veel verschil. Maar de volgende dag heb ik nog eens goed gekeken en rook ik het verschil ook heel duidelijk. Ik heb wel gemerkt dat mijn huid wat meer reageerde op deze creme. Dit uitte zich de eerste 2 weken in wat rode vlekjes. Ik denk dat mijn huid moest wennen aan deze rijkere creme. Ben er erg blij mee! Groetjes Petra, Roermond

Gepubliceerd door Kruidenriëk op 22 december 2021: Hallo Gemma, de lippenbalsems zijn heerlijk. Ik gebruik nu alleen de roze. Groetjes, Yvette. (Op mijn vraag hoe de lippenbalsems bevallen).

Gepubliceerd door Kruidenriëk op 27 november 2020: Gemma, nog heel hartelijk dank voor de zeer leerzame en ook gezellige dag gisteren bij jullie (dit betreft de eendaagse kruidencursus). Groet lei en Erna. 

Gepubliceerd door Kruidenriëk op 26 november 2020: Ha Gemma, ik zou je nog even appen i.v.m. de acanthusplant. Bij deze. Nog heel erg bedankt voor de erg leuke cursusmiddag. Heb ervan genoten. Fijne avond, Groetjes, Maja nabij Herkenbosch.

Gepubliceerd door Kruidenriëk op 5 oktober 2020: Hallo Gemma, Ik wil je graag bedanken voor de hele gezellige middag die mijn zussen en ik gehad hebben bij jou. De rozen verwen workshop is echt een aanrader, lekkere jam gemaakt, heerlijke Rozen crème en als klap op de vuurpijl een heerlijke afternoon thee met allemaal heerlijke zelfgemaakte lekkernijen. Groetjes, Karin ( en zussen ).  Dank je wel. 

Gepubliceerd door Kruidenriëk op 1 oktober 2020: Heel veel dank voor de leerzame en gezellige kruidencursus, inclusief de lekkere lunch. Hans en Sera, Zeeland.

Gepubliceerd door Kruidenriëk op 26 augustus 2020: Lieve Gemma, bedankt voor de superfijne middag, het was top geregeld! Ik heb veel berichtjes ontvangen dat de heksen het gezellig, leerzaam en leuk vonden. Dikke knuff....Manon

Gepubliceerd door Kruidenriëk op 17 juli 2020:  Herborist Gemma van Beek heeft mij een geweldige dag gegeven tijdens de workshop “basis kruiden” op 20 juni 2020. Een afwisselend programma met veel praktijk en ook wat theorie. Een fijne voetencrème gemaakt en een overheerlijke kruidenmix voor in de keuken. (We hebben nog nooit zo’n lekkere kruidenboter gehad.) Heel onverwacht de praktische kennis gekregen van heel veel kruiden. De lunch was heerlijk en zou niet misstaan in een goed restaurant. De hele dag smaakt naar meer. Bedankt Gemma. Marian, Deurne.

Idem, gepubliceerd door Kruidenriëk op 17 juli 2020:  ik heb van begin tot eind genoten van jouw geweldig en goed verzorgde kruidendag op 20 juni 2020. Jij hebt me laten genieten van citroenverbena thee en van zelfgebakken bananencake. Zeer veel informatie ontvangen van allerdaagse maar ook uitzonderlijke kruiden, deze nog eens rustig thuis kunnen nalezen. Genoten van je kruidentuin op locatie en veel gedroogde kruiden meegekregen om alsnog thuis te genieten van een bakje thee. Ook de lunch met eetbare bloemen was uit de kunst. De dag was in één  woord uit de kunst. José, Tegelen.

Gepubliceerd door Kruidenriëk op 23 december 2019: Hallo Gemma, Ik wilde je nog even een berichtje sturen over de theekruiden die je mij hebt gegven. Citroenverbena om precies te zijn. Wat 'n heerlijke thee is dat. Ik geniet ervan en ook mijn dochter vindt hem heerlijk. Petra, Roermond.

Gepubliceerd door Kruidenriëk op 30 november 2019: Hoi Gemma, Ik zou graag 2 tubes dagcrème bij jou willen bestellen. Ik zit al een tijdje zonder en ik moet zeggen dat ik de crème dan ook echt mis. Groetjes, Petra, Roermond.

Gepubliceerd door Kruidenriëk op 25 augustus 2019: betreft Rozenverwenmiddag op 24 augustus 2019: Hé Gemma,
Het was fantastisch gistermiddag. Wij hebben een supergezellige middag gehad. Mijn familie verbaast zich hoeveel je weet over kruiden en planten (ik wist dat natuurlijk wel
). Of ik je nogmaals wilde bedanken voor de geweldige middag, en onze complimenten voor de enorme voorbereiding die je hieraan gehad hebt.  Het was ‘helemaal af’. Ik vond het heel mooi om te zien hoe jij ‘helemaal in jouw kracht stond’! Wat leuk dat je dit van je hobby hebt kunnen maken! Jolique liet vanochtend nog weten dat ze als een roos geslapen had! Liefs, en namens mijn moeder en zusjes: THANKS en van mij ook nog een dikke kus (van mijn schoonzus Margreet).

Gepubliceerd door Kruidenriëk op 25 augustus 2019: betreft Rozenverwenmiddag op 24 augustus 2019: Hoi Gemma, nog bedankt voor de interessante, gezellige middag gisteren. Ik heb de dagcreme al uitgeprobeerd en hij is heerlijk. Groetjes, Dagmar.

Gepubliceerd door Kruidenriëk op 25 augustus 2019: betreft Rozenverwenmiddag op 24 augustus 2019:  Was gezellig zeg! [25-8 13:35] Wilma Mobiel: Dagmar vond het ook erg leuk . Bedankt.

Gepubliceerd door Kruidenriëk op 21 augustus 2019 en 30 november 2019:   Vanmiddag het pakketje mogen ontvangen. Heb de nieuwe rozencrème crème geprobeerd en deze ruikt erg lekker en het is makkelijker smeerbaar. Ben met deze crème erg content , de lekkerste tot nu toe. Mw. Collette. 2e bericht: Zou graag 2 tubes rozencreme bestellen , vooral die u de laatste keer gestuurd heeft. Bevalt nog steeds en deze was echt heel lekker. Laat me aub weten wat de kosten zijn dan maak ik het bedrag zo spoedig mogelijk over. Prettige dag, Mw. Collette, Schiedam. 

Gepubliceerd door Kruidenriëk op 20 juli 2019: We hebben een eendaagse basiskruidencursus gevolgd en een heerlijke dag gehad, ontzettend genoten en heel veel geleerd. Gemma weet ontzettend veel over (het werken met) planten/kruiden en kan hier goed over vertellen. En haar prachtige tuin is indrukwekkend! We zijn naar huis gegaan met veel leuke/lekkere zelfgemaakte producten. Annecarlijn regio Rotterdam. 

Gepubliceerd door Kruidenriëk op 30 november 2019: Hallo Gemma, ik wil je ook namens Nellie, Riet en Marjon hartelijk bedanken voor de ontzettend leuke en leerzame ochtend met een reis door het Kruidenriëk. Wij hebben genoten en komen zeker nog n keer bij je terug. Hartelijke groeten, ook aan Ben. Tot weerziens. Groeten, Marianne.

Gepubliceerd door kruidenriëk op 30 oktober 2018: Hallo Gemma,
https://uitdekeukenvanarden.blogspot.com/p/recepten-index.html
Bij deze de site van Levina, waar ik de broodrecepten vandaan haal. Verder wil ik nog even zeggen dat ik (wij) het gisteren erg leuk vonden. Weer veel geleerd, maar weinig onthouden van jouw enthousiaste verhaal. Misschien kun je nog iets op papier sturen. Groetjes, Marion. Hallo Marion, bedankt voor je fijne reactie! ik vond het heel gezellig en ik ga jullie de informatie toesturen. Groetjes, Gemma

Gepubliceerd door kruidenriëk op 30 oktober 2018: Gemma, bedankt voor de superleuke workshop. Hartelijke groet, Bertie

Gepubliceerd door kruidenriëk op 30 augustus 2018
Beste Gemma, Joke en ik vonden het een geweldig inspirerende en leerzame zaterdagmiddag bij jou in het Kruidenriek. Wat een leuke workshop en we werden zoooo verwend met zelfgemaakte cake en theetjes en kruidenmengsels, heerlijk. Je bent een inspiratiebron door hoe je al je kennis overdraagt en daarbij zo enthousiast. We zijn er helemaal gelukkig van geworden! Dank, Myriam

Gepubliceerd door kruidenriëk op 5 augustus 2018
Bedankt voor de hele leerzame avond. Leuk dat we genoten hebben van uw enthousiasme en kruidenkennis. Met vriendelijke groeten LVV.

Gepubliceerd door kruidenriëk op 5 augustus 2018
We vonden de workshop erg leuk, ondanks de warmte was het een gezellige middag! De theeproeverij viel ook erg in de smaak!
Groetjes Monique

Gepubliceerd door kruidenriëk op 5 augustus 2018
Ontzettend leuke workshop gehad vandaag. Heerlijke gezichtscrème gemaakt, onder het genot van een lekker kopje thee en zoete aardappelcake. Een aanrader! Marij

Gepubliceerd door kruidenriëk op 13 mei 2018: Hallo Gemma, Dank je wel voor de boeiende workshop. Ik heb gelijk een rondje door mijn tuin gemaakt!
Zou je de informatie (A4) over de toepassing van kruiden door kunnen sturen? Wellicht tot ziens. M. Romeyn. Informatie gestuurd.

Gepubliceerd door kruidenriëk op 13 mei 2018: Ik heb onlangs aan de workshop creme maken meegedaan. Ik heb het heel leuk gevonden.
Kun je me nog eens vertellen welk thee er goed werkt tegen opvliegers? Antwoord: Probeer eerst Saliethee. 

Gepubliceerd door kruidenriëk op 13 mei 2018:  Hoi Gemma, afgelopen zaterdag heb ik een kruidenworkshop genoten bij jou. Ik heb o.a. een plantje meegenomen, waarvan ik me de naam niet meer herinner (en de toepassing ook niet). Volgens mij was het iets met 'brons ....' en het ziet er uit als een dilleplantje. Ik heb genoten en ik straal vandaag want ik heb mijn zelfgemaakte dagcreme op!! :-) Fijne dag verder. Gerry

Gepubliceerd door kruidenriëk op 13 mei 2018: Hallo mevr van Beek, we hebben 'n gezellige dag gisteren gehad. Eerst samen de creme's maken en daarna gingen we de kruidentuin bezoeken. Als nog bedankt. Janine Nijsten

Gepubliceerd door kruidenriëk op 7 mei 2018: Hallo Gemma, de workshop was weer top gisteren. Lekkere zoete aardappelcake, een heerlijke natuurlijke gezichtscrème en een heleboel goede tips!! Hartstikke bedankt. Groetjes Yvette

Gepubliceerd door kruidenriëk op 28 februari 2018:  Van Gerda uit Venlo, Hallo Gemma, we genieten nog na van de leuke en leerzame workshop van 17 feb j.l. De crème is heel fijn. Hoor ik ook terug van mijn dochters. Groet, Gerda

Gepubliceerd door kruidenriëk op 15 februari 2018: Geachte lezers van dit gastenboek, door de dagelijkse SPAM op dit gastenboek, heb ik alles opnieuw moeten inrichten. Omdat ik (gelukkig) uw leuke reacties tevoren heb bewaard, kon ik ze terug posten (op 15 feb. 2018). Veel leesplezier, Hartelijke groeten, Gemma

Gepubliceerd door kruidenriëk op 15 februari 2018:  Lieve Gemma, Op 26 aug 2017 hebben wij een fijne workshop bij jou gevolgd. Bedankt voor de leuke middag. gerdie@degoudentoekomst.nl

Gepubliceerd door kruidenriëk op 15 februari 2018: Ha Gemma, de workshop was weer geweldig. Bedankt voor de gezellige en leerzame middag. En dan naar huis met een heerlijke crème en bodylotion!! Dit gaan wij zeker nog eens doen!! Hartelijke groet, Yvette Receveur op 30 juli 2017.

Gepubliceerd door kruidenriëk op 15 februari 2018: Afgelopen week een geweldig leuke workshop gevolgd, samen met de vrijwilligers van Proteion Welzijn in Venlo. Uitleg over de kruidentuin en daarna in de sfeervolle kas een voetenlotion of een gezichtscrème gemaakt. Dit alles onder het genot van verschillende heerlijke kruiden theeën, lekkers en deskundige uitleg en begeleiding. Iedereen was heel enthousiast. Groetjes van Brigitte Asselberghs op 12 juni 2017

Gepubliceerd door kruidenriëk op 15 februari 2018: Hallo Gemma, Heel erg bedankt. Vond het weer super leerzaam vandaag maar ik heb toch vooral genoten van de passie waarmee je de demonstratie gegeven hebt. Ik zou het heel leuk vinden om contact met je te onderhouden en wellicht kunnen we ooit wat samen doen. Als je in de toekomst nog een cursus zou gaan aanbieden dan zou ik het heel leuk vinden als je me daarover informeert. Gemma bedankt. Groetjes Carla van Otterdijk

Gepubliceerd door kruidenriëk op 15 februari 2018: Hoi Gemma en Juliska, Het was zo'n leuke dag Gemma...nog eens heel hartelijke dank. Ook ik gebruik de crème nog steeds met veel plezier, Heb zelfs snuffelende mensen gehad die het zooo lekker vonden ruiken. Tot ziens en veel succes met je verdere workshops. Aan iedereen aan te raden. Hartelijke groet Petra Zijlmans

Gepubliceerd door Carla op 15 februari 2018: Lieve Gemma, waarschijnlijk heb je al veel complimenten gehad gisteren. Ook ik vond het super geslaagd, duidelijk en heel mooi verzorgd allemaal. Fijn dat je dit samen met Ben kunt doen. Dat gaf een gezellige uitstraling en huiselijke sfeer.