SPECIAL: EXCLUSIEVE ROZENVERWENMIDDAG met HIGH TEA!

KIJK ONDER HET KOPJE "NIEUWS"voor CORONA MAATREGELEN/BETALINGSCONDITIES.

Datum/tijdPlan uw eigen datum plannen in overleg met mij door te bellen of het sturen van een email aan info@ kruidenriek.nl. Deze verwenmiddag kan ook in de wintermaanden plaatsvinden! Een fijn verjaardagscadeau, vriendinnen/zussen dagje, moederdagcadeau, etcetera!  Doorgang is afhankelijk van de Coronamaatregelen. 

Kosten: voor de speciale prijs van EUR 47,50 p.p.

Duur: 4-4,30 uren, maximaal aantal deelnemers: 2-6 personen. Indien uw groepje iets groter is, kunt u mij mailen om dit te bespreken.

Wat houdt deze workshop in? 

Deze middag staat geheel in het teken van de heerlijk geurende tevens eetbare Koningin der Bloemen: De Bulgaarse Damascener roos, dé oorspronkelijke roos!

Wat gaan we doen? 

*Je wordt verwend met een bijzondere High Tea ( Afternoon tea, tevens koffie), geïnspireerd op deze heerlijk geurende, tevens eetbare (biologische) Bulgaarse Roos (zie alvast een voorproefje onderaan deze pagina, maar ik ga niet alles verklappen!).  

*Je maakt kennis met deze prachtige rozen in mijn tuin en krijgt een power point presentatie over oorsprong, Bulgaars gebruik en toepassingen, en haar weldadige eigenschappen o.a. voor de huid.

*Je maakt je eigen rozendagcrème, aangevuld met puur Bulgaarse Damascener Rozenwater en dito essentiële olie (zie foto),  speciaal overgebracht uit de beroemde Rozenvallei van Bulgarije, een héél weldadige en exclusieve crème. Het is tenslotte een verwenmiddag!

*Je maakt een heerlijke aardbeien-rozenjam met deze rozenblaadjes en gezonder  alternatief voor suiker: xylitol (berkensuiker)!  Een lekkernij op een broodje, of sconesmet roomkaas, of 'n croissant, of beschuitje of om zo uit het potje te lepelen (hihi).. 

Verwen je zelf eens met deze heerlijke producten en geniet van hun mooie eigenschappen en toepassingen! 

*Natuurlijk zie je ook de kruidentuin en beantwoord ik graag je vragen. Ik verheug me op een leuke middag met je!  Inschrijven: info@kruidenriek.nl

Leuk als je meedoet! Geurige groet, Gemma

rozenproducten_door_u_gemaakt.JPG
Rozencakejes_2019.jpg